Rapportering av backsippa i Västmanlands län

Under 2010 kommer Botaniska föreningen i Västmanlands län att inventera backsippa i Västmanlands län. Dela gärna med dig av dina observationer genom att rapportera dem via formuläret nedan:

* = obligatoriska fält. Vi vill att du anger ditt telefonnumer, din e-post och var du sett backsippa så att vi kan kontakta dig om vi har några följdfrågor.

Ange gärna också om möjligt antal blommor, antal plantor (en planta kan ha flera blommor) och datum för din observation. Om du har besökt en plats där du sett backsippa tidigare men där den nu är försvunnen är det också av stort intresse att veta. Om du vill rapportera observationer från mer än en plats ber vi dig att fylla i ett formulär per plats.Antal blommor:    Antal plantor:   

Datum för din observation*:   

Ditt namn*:   

Ditt telefonnummer*:

Din e-post*:

Plats för din observation av backsippa.* Ange så noggrant som möjligt.


Kommentar. Om du sett backsippa på denna plats under flera år får du gärna ange när du såg backsippa på platsen för första gången och om du tycker att den minskat eller ökat.När du klickat på knappen skicka sänds din rapport till föreningens rapportmottagare och du kommer tillbaka till startsidan. Om du vill rapportera observationer från flera lokaler går du tillbaka till formuläret. Tack för din rapport!